top of page

Super sommer Boot Camp

En super morsom og tøff sommer økt. Du trenger kun en matte, vekter hvis du ønsker det. Men ellers er det bare å bruke små baller, steiner, trepinner eller hva du finner.⠀⠀

Jeg brukte en plastboks som kurv og en del små plastballer. Hadde også et hoppetau til å markere kast-linjen.⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Du kjører en pakke av øvelser av gangen. Hver pakke inneholder tre forskjellige øvelser i tillegg til runder med sprint og ball-kasting. Først fullfører du 15 repetisjoner av øvelsespakken. Da sprinter du ca 25-50 metre. Kaster baller/steiner i en eske/kurv. Du må treffe 5 ganger før du kan fortsette til neste runde. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I runde to fullfører du 10 repetisjoner av hver øvelse. I tredje runde er det 5 reps av hver øvelse. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Etter det begynner du på neste 3 øvelser. Der er det det samme 15 - 10 - 5 repetisjoner av hver øvelse og kjører sprint og kaster ball mellom rundene.⠀

Du kan bruke mitt forslag til øvelser eller leggje inn dine egen.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lykke til :-)⠀⠀

Featured Posts
Nytt på bloggen
Recent Posts
Følg meg gjerne
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page