top of page

Litt om meg

Hei på deg

 

Jeg er Hafdis og har en lidenskap for helse og sunn livsstil.  

 

Hvis noen hadde sagt til meg for ti år siden å jeg ville jobbe med trening etter noen år, ville jeg sannsynligvis ha ledd meg i hjel. Jeg var den typen som ikke tenkte på hva jeg spiste eller når.  Jeg spiste mye søtsaker, drakk brus og tenkte ikke på helsen eller trening i det hele. Uansett da var jeg ikke overvektig men jeg var i veldig dårlig fysisk form.  

 

Men en dag fikk jeg liksom nok av meg selv og den livsstilen jeg hadde valgt for meg og familien min.  Jeg merkte å kroppen var tung og faktiskt føltes det som jeg var mange år eldre en jeg var.  Som barn og tenåring var jeg danser. Selv om det var mange år før og jeg mye yngre, da savnet jeg den energien som jeg hadde, savnet å ha en sterk kropp og et sinn som var mye lettere og bedre selvtillit.

 

Jeg begynte med endringer på kosthold og etter hvert begynte jeg å trene litt.  Formen var såpass dårlig å jeg rakk nesten ikke løbe mer en 100 metre.  Etter noen uker kjente jeg endringer på kroppen. Jeg følte meg mye bedre på kropp og sinn. 

 

Jeg merker det på kroppen veldig fort hvis jeg ikke trener på noen dager, eller hvis jeg jukser mye med kosthold.  I dag har jeg en balansert livsstil, jeg liker å trene og spise sunn mat, men jeg liker fortsatt å ha litt sjokolade av og til. 

 

Sunn livsstil og trening ble til en stor lidenskap hos meg. Og det ble til en stor lidenskap å hjelpe andre på vei til sunnere livsstil og bedre helse. Jeg bestemte meg for å lære mer om kosthold og trening. Som personlig trener har jeg verktøyene som trenges til å hjelpe andre til å oppnå sine mål. 

 

Litt mer om meg

 

Jeg er Islending men har bodd i Moss, Norge siden august 2012.  Jeg er gift, har to barn og en hund. Fra Island har jeg bakgrunn som danser og trening av barn.  Jeg har pedagogisk diplpoma og er i tillegg utdannet bonde.  Jeg er certified ISSA rehabiliterings trener, gruppe trener og fitness og personlig trener. I tillegg er jeg sertifisert  Zumba instruktor.  Jeg har tatt en rekke mindre kurser tilknyttet trening og sunt kosthold. Jeg brenner av interesse for å lære mer.

Jeg samarbeider med Miin Helse som er et tverrfaglig behandlings- trenings- og rehabiliteringsenter. Der har jeg PT-timer, gruppetimer og kurs. Se litt mer om mine treningstimer her.

Innen trening og helse ligger min styrke i: Nybegynnere, Trening med eldre, Vektstyring, Sterkere midje, Livsstilsendringer – sunn livsstil, Hjemmetrening, Trening med diabetes, Skadeforebygging, Trening med sykdom/rehabilitering. 

 

 

 

 

E

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page