top of page

TJENESTER

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me and you can start adding your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to let your users know a little more about you. If you want to delete me just click on me and press delete.​

           PERSONLIG TRENING

 

Personlig trening passer for alle, uavhengig av nivå, ferdigheter, form og tidligere trenings erfaring.

Det er ingen grunn for å trene seg opp først :-)

 

Treningen kan foregå ved Miin Helse treningssenter, ute i frisk luft og fri natur, hjemme eller på din bedrift. Vi kan også ta timer online. 

Ved første møte som er uforpliktende gjør vi en kartlegging av din generelle helse, tidligere trenings erfaring, kosthold og spesifikk testing av styrke, kondisjon og mobilitet. Deretter setter vi sammen opp konkrete og realistiske mål tilpasset ditt behov og din hverdag. Jeg lager et tilrettelagt treningsprogram for deg, både for øktene vi trener sammen og de du ønsker å trene alene.

I løpet av tiden vi trener får du tett oppfølging og sammen når vi dine mål.

Uansett hvilke vei du velger er det viktig for meg at du opplever mestring og treningsglede.

 

PT Én til én: Da har du mitt fulle fokus 55 minutter. På Miin Helse treningssenter, ute eller hjemme. 

 

PT Duo: Tren sammen med en venn, kollega, eller kanskje kjæreste. Treningen blir enda morsommere.

 

PT Gruppe: Tren sammen i med venner, kolleger. Det kan være fra 3-8 personer i gruppen. Treningen blir tilpasset hver enkelt person og/eller gruppens mål.

 

PT Express: Halvtime med intensiv trening. Mindre fokus på oppfølging og standard treningsplan som i vanlige PT timer. Passer fint for deg som er i middels god form, har kanskje mindre tid til treningen, men ønsker en kort og intensiv treningsøkt.  Kan også være timer for to (duo).

PT Express kan også passe de som av en eller annen grunn ikke kan holde på med trening lenge av gangen, ofte på grunn av sykdom eller plager. Da er fokus på en kort men god treningsøkt med øvelser som passer din kropp. Ofte velger vi at sette opp en time på 55 minutter første gangen får å ha god tid for at gå i gjennom øvelser og tilpasse. Etter det trener vi kortere økter på 30 min. 

PT Massasje-Terapi baller:  Gi deg tid til egenpleie. Egenmassasje med terapi-baller, hvor vi i tillegg bruker pusteteknikker og mobilitets øvelser for å jobbe med Fascia (bindevev), lymfesystemet og vagus-nerven. Hjelper til med å øke blodsirkulasjon, redusere smerter og forbedre mobilitet. Her lærer du forskjellige teknikker tilpassa din kropp. Dette passer alle, enten om du har plager du ønsker å prøve å redusere, vil forebygge skader eller er en toppidrettsutøver som ønsker bedre prestasjon. 

 

PT Pilates: Du har mitt fulle fokus i 55 minutter.  Få sterkere kropp med Pilates. Fokus på pusteteknikk og trening av kjernemuskulatur.

 

PT Hjemme: For deg som ønsker å trene hjemme. Du har mitt fulle fokus i 55 minutter.

 

PT Hybrid: Passer fint for deg som kan være litt mer selvstendig med å trene, men ønsker oppfølging, motivasjon eller bare litt hjelp med treningen. Her kombinerer vi online trening og timer med PT på senter eller hjemme. 

 

PT Konsultasjon: Konsultasjonstime for deg som bare trenger litt prat eller veiledning om trening og kosthold. 

 

PT Gavekort: Du kan kjøpe gavekort av meg, f.eks på et antall timer. Perfekt som julegave eller bursdagsgave for en god venn.

 

Ta gjerne kontakt for pris eller mer info.

 

Meditation
            HELSECOACH - PROGRAMMET

Helsecoach-programmet passer perfekt for deg som er klar for å ta det neste steget til virkelig å nå målet og bli en bedre utgave av deg selv. Uansett om det er å gå ned i vekt, få mer energi og overskudd, bli kvitt bekymringene dine eller det du trenger akkurat nå. Jeg vil elske å kunne hjelpe deg på veien mot det livet du virkelig fortjener. Gjennom programmet vil du få teknikker og verktøy som vil hjelpe deg resten av ditt liv. Programmet følger deg med 12 timers coaching og med ca 1 time per uke. Timene kan gjennomføres på mitt kontor på Miin Helse treningssenter i Moss, eller online f.eks. på Skype. 
Du kan lese mer om helsecoach-programmet her.

Ta gjerne kontakt for mer info.
Edited Image 2015-10-16-21:42:8

 

             Rull og Reset - Egenmassasje med Terapi baller.  Kurs.

 

Rull og Reset er unikt system hvor vi jobber systematisk med pust, mobilitets-øvelser og egenmassasje med forskjellige terapi-baller for å løse opp spenninger i muskler og bindevev.
Bindevev knytter sammen, støtter og beskytter kroppens organer og celler.  Stram
bindevev kan over tid føre til ubalanse og/eller dysfunksjon i muskler og ledd. Bindevev har mange sensoriske nerver, og derfor kan problemer i bindevevet forårsake smerte.
 
Ved å bruke terapi-baller til å massere kroppen, myker vi opp bindevev og  løser opp mulige triggerpunkter. Vi reduserer muskelspenninger og øker blodsirkulasjon i området. Med å kombinere massasje og bevegelse, jobber vi med å forbedre mobilitet. Samtidig som dette har positiv virkning på nervesystemet og kan gi følelsen av velvære.
 
Ballene vi bruker er fra Tune Up Fitness, som er laga spesielt for kroppsmassasje. De er i forskjellige størrelser og er mykere en de fleste andre massasje baller du finner. Mykere baller gjør at kroppen å slapper bedre av, samtidig som ballene tar godt tak i hud og bindevev.

I gjennom et kurs på  5 uker (5 ganger) lærer du grunnteknikk for egenmassasje med ballene.

Ta gjerne kontakt for mer info.

           HJEMMETRENING

Det er ikke alle som ønsker å trene på et treningsenter av ulike grunner.  Kanskje det passer bedre for deg å trene hjemme. Mange føler seg mer komfortabel med trening i sitt eget hjem.  For andre med tidsklemme kan det være enkelere å få treneren hjem.  For de som har små barn og sliter med å rekke å trene innen treningsenterets åpningstider. 

 

Jeg kommer til ditt hjem hvis ønskelig.  Pakken er akkurat den samme og hvis du var med en pt på treningsenter, du har mitt fulle fokus i 55 minutter. Treningen er tilpasset dine mål. Jeg tar med litt utstyr men ellers bruker vi bare det som finnes innen hjemmet.  Fokusen er på å ha en morsom og effektiv treningsøkt.  

 

Jeg legger mye fokus på å du lærer hvordan du kan bruke hjemmet til effektiv trening.

Her har jeg begrenset kapasitet og har kun få klienter av gangen på hjemmetrening. 

 

(oobs... tilegg i pris på grunn av kjøring) 

 

Ta gjerne kontakt for mer info.

           HYBRID TRENING

 

Kombiner PT på senter/hjemme og online trening.

 

Hybrid trening passer fint for deg som kan være litt mer selvstendig med å trene, men ønsker oppfølging, motivasjon, inspirasjon til nye øvelser, hjelp med kosthold eller bare å komme i gang med trening. Mange velger hybrid trening etter en PT-pakke med 10 eller flere timer får og få en mildere overgang til egen trening.

Vi trener sammen 1-4 ganger i måneden enten på senteret eller hjemme. Du har tilgang til eget treningsapp, som er vår felles plattform. Der har du dine treningsprogrammer og jeg kan følge deg godt opp. 

 

Dette er faktisk en rimeligere måte for å trene med en PT, men krever da litt mer egen innsats. Her skreddersyr vi en løsning som passer for deg, dine mål og ikke minst din lommebok.  

 

Ta gjerne kontakt for mer info.

 

 

           KURS, GRUPPER OG TEMAKVELD

 

Jeg kan sette sammen ulike tema kurs tilpasset din gruppe. Følg med her og se når nye kurs skal i gang.

 

Grupper:

 

Rull og Reset:  Egenmassasje med spesiale terapiballer. Grunnkurs hvor vi går i gjennom grunn-tekniker for egenmassasje. Går over 5 uker (5 ganger).  Gruppe med 4-8 personer. (Nytt høst 2021).

Aktiv som senior i samarbeide med Miin Helse. Mer info her. (fullt)  Nytt kurs settes i gang i september.

Trygg og god start:  Kurs på 4 uker, som passer utmerket for de som er nye til trening og ønsker trygg start med trening på senter.   (nytt i 2021) 

 

I gang for sommeren. PT-gruppe. 11. april - 13.juni. (nytt kurs i september)

 

PT-gruppe: Styrke

 

PT-gruppe: Metabolic

PT-helg: Quickstart til trening, helse, livsstil. (Nytt høsten 2016)

 

Temekveld:

 

Pilates

 

Rokkeringpower

 

Helkroppstrening med ball

 

Sterkere midje

 

Zumba

 

Bootcamp

 

 

 

           ZUMBA

 

 

Zumba gir meg energi, danseglede og godt humør, og det er mitt mål å dele det med deltakerne på timene mine :-) Du trenger ikke å ha danset før for å bli med.  I tillegg til at man blir glad av å danse Zumba, så har det stor treningseffekt. 

 

I begynnelsen vil du synes den latinske musikken er rask og fengende, stemning er god og svetten siler. Snart vil du lære deg stegene og galglede deg til timene, og da er du jammen hekta du også!!  :) Og før du vet ordet av det er du blitt en bedre utgave av deg selv, med bedre selvtillit, bedre humør, og sannsynligvis noen kilo lettere :D  Du glemmer at du trener, dette er kjempe kjekt. 

 

Ta kontakt for oppdrag. Jeg kommer gjerne til din arbeidsplass, skole, utdrikningslag, eller hva det måtte være!

 

Jeg har Zumbatimer på Miin Helse, annenhver onsdag (lik uke) kl. 10 og annenhver onsdag (ulik uke) kl. 17.

bottom of page