TJENESTER

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me and you can start adding your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to let your users know a little more about you. If you want to delete me just click on me and press delete.​

           PERSONLIG TRENING

 

Personlig trening passer for alle, uavhengig av nivå, ferdigheter, form og tidligere treningserfaring.

 

Treningen kan foregå ved Miin Helse treningsenter, ute i frisk luft og fri natur, hjemme eller på din bedrift. Jeg står for utstyr. 

 

Ved første møte som er uforpliktende gjør vi en kartlegging av din generelle helse, tidligere treningserfaring, kosthold og spesifikk testing av styrke, kondisjon og mobilitet. Deretter setter vi sammen opp konkrete og realisitske mål tilpasset ditt behov og din hverdag. Jeg lager et tilrettelagt treningsprogram for deg, både for øktene vi trener sammen og de du ønsker å trene alene.

I løpet av tiden vi trener får du tett oppfølging og sammen når vi dine mål.

 

PT Én til én: Da har du mitt fulle fokus 55 minutter.

 

PT Duo: Tren sammen med en venn, kollega, eller kanskje kjæreste. Treningen blir enda morsommere.

 

PT Gruppe: Tren sammen i med venner, kolleger. Det kan være fra 3-8 personer i gruppen. Treningen blir tilpasset hver enkelt person og/eller gruppens mål.

 

PT Express: Halvtime med intesiv trening. Mindre fokus på oppfølging og standard treningsplan som i vanlige PT timer. Passer fint for deg som er i middels god form, har kanskje mindre tid til treningin, men ønsker en kort og intensiv treningsøkt.  Kan også være timer for to (duo).

 

PT Pilates: Du har mitt fulle fokus i 55 minutter.  Få sterkere kropp med Pilates. Fokus på pusteteknikk og trening av kjernemuskulatur.

 

PT Hjemme: For deg som ønsker å trene hjemme. Du har mitt fulle fokus i 55 minutter.

 

PT Online: Passer fint for deg som kan være litt mer selvstendig med å trene, men ønsker oppfølging, motivasjon eller bare litt hjelp med treningen.

 

PT Konsultasjon: Konsultasjontime for deg som bare trenger litt prat eller veiledning om trening og kosthold. 

 

PT Gavekort: Du kan kjøpe gavekort av meg, f.eks på et antall timer. Perfekt som julegave eller bursdagsgave for en god venn.

 

Ta gjerne kontakt for pris eller mer info.

 

Meditation
            HELSECOACH - PROGRAMMET
Helsecoach-programmet passer perfekt for deg som er klar for å ta det neste steget til virkelig å nå målet og bli en bedre utgave av deg selv. Uansett om det er å gå ned i vekt, få mer energi og overskudd, bli kvitt bekymringene dine eller det du trenger akkurat nå. Jeg vil elske å kunne hjelpe deg på veien mot det livet du virkelig fortjener. Gjennom programmet vil du få teknikker og verktøy som vil hjelpe deg resten av ditt liv. Programmet følger deg med 12 timers coaching og med ca 1 time per uke. Timene kan gjennomføres på mitt kontor på Miin Helse treningssenter i Moss, eller online f.eks. på Skype. 
Du kan lese mer om helsecoach-programmet her.
Ta gjerne kontakt for mer info.
Edited Image 2015-10-16-21:42:8
           HJEMMETRENING

Det er ikke alle som ønsker å trene på et treningsenter av ulike grunner.  Kanskje det passer bedre for deg å trene hjemme. Mange føler seg mer komfortabel med trening i sitt eget hjem.  For andre med tidsklemme kan det være enkelere å få treneren hjem.  For de som har små barn og sliter med å rekke å trene innen treningsenterets åpningstider. 

 

Jeg kommer til ditt hjem hvis ønskelig.  Pakken er akkurat den samme og hvis du var med en pt på treningsenter, du har mitt fulle fokus i 55 minutter. Treningen er tilpasset dine mål. Jeg tar med litt utstyr men ellers bruker vi bare det som finnes innen hjemmet.  Fokusen er på å ha en morsom og effektiv treningsøkt.  

 

Jeg legger mye fokus på å du lærer hvordan du kan bruke hjemmet til effektiv trening. 

 

Ta gjerne kontakt for mer info.

           ONLINE TRENING

 

Din egen PT online.  

 

Online trening passer fint for deg som kan være litt mer selvstendig med å trene, men ønsker oppfølging, motivasjon, inspirasjon til nye øvelser, hjelp med kosthold eller bare å komme i gang med trening.  

 

Akkurat som med vanige PT timer, da for du treningsplan, tilpasset dine mål og nivå og treningsmuligheter.  Bilder av øvelsene. Hjelp med kosthold og livsstilsendringer. Oppfølging via epost hver uke.

 

Ta gjerne kontakt for mer info.

 

 

           KURS, GRUPPER OG TEMAKVELD

 

Jeg kan sette sammen ulike tema kurs tilpasset din gruppe. Følg med her og se når ny kurs skal i gang.

 

Grupper:

 

Aktiv som senior i samarbeide med Miin Helse. Mer info her. (fullt)  Nytt kurs settes i gang i september.

 

I gang for sommeren. PT-gruppe. 11. april - 13.juni. (nytt kurs i september)

 

PT-gruppe: Styrke

 

PT-gruppe: Metabolic

PT-helg: Quikstart til trening, helse, livsstil. (Nytt høsten 2016)

 

Temekveld:

 

Pilates

 

Rokkeringpower

 

Helkroppstrening med ball

 

Sterkere midje

 

Zumba

 

Bootcamp

 

 

 

           ZUMBA

 

 

Zumba gir meg energi, danseglede og godt humør, og det er mitt mål å dele det med deltakerne på timene mine :-) Du trenger ikke å ha danset før for å bli med.  I tillegg til at man blir glad av å danse Zumba, så har det stor treningseffekt. 

 

I begynnelsen vil du synes den latinske musikken er rask og fengende, stemning er god og svetten siler. Snart vil du lære deg stegene og galglede deg til timene, og da er du jammen hekta du også!!  :) Og før du vet ordet av det er du blitt en bedre utgave av deg selv, med bedre selvtillit, bedre humør, og sannsynligvis noen kilo lettere :D  Du glemmer at du trener, dette er kjempe kjekt. 

 

Ta kontakt for oppdrag. Jeg kommer gjerne til din arbeidsplass, skole, utdrikningslag, eller hva det måtte være!

 

Jeg har Zumbatimer på Miin Helse, annenhver onsdag (lik uke) kl. 10 og annenhver onsdag (ulik uke) kl. 17.