top of page

RullReset

Gi deg tid til egenpleie.

RullReset er unikt system hvor vi jobber systematisk med pust, mobilitetsøvelser og egenmassasje med forskjellige terapiballer for å løse opp spenninger i muskler og bindevev (fascia).

Bindevev (Fascia) knytter sammen, støtter og beskytter kroppens organer og celler.  Stram bindevev kan over tid føre til ubalanse og/eller dysfunksjon i muskler og ledd. Bindevev har mange sensoriske nerver, og derfor kan problemer i bindevevet forårsake smerte.

Ved å bruke terapiballer til å massere kroppen, myker vi opp bindevev og løser opp mulige triggerpunkter.  Vi reduserer muskelspenninger og øker blodsirkulasjon i området.  Med å kombinere massasje og bevegelse, jobber vi med å forbedre mobilitet.  Samtidig har dette positiv virkning på lymfesystemet, vagus nerven og nervesystemet og kan gi følelsen av velvære. 

Terapi-baller 

Ballene vi bruker er fra Tune Up Fitness, som er laga spesielt for kroppsmassasje. De er i forskjellige størrelser og er mykere en de fleste andre massasjeballer du finner. Mykere baller gjør at kroppen slapper bedre av, samtidig som ballene tar godt tak i hud og bindevev.

RullReset - grunnkurs / gruppe

Grunnkurs i RullReset går over 5 uker, 1 gang i uken.

Hver time tar ca 60-90 minutter

Her går vi igjennom forskjellige tekniker som vi tilpasser din kropp.

Kurset passer for de aller fleste, enten du har plager du vil prøve å redusere, ønsker å forebygge skader eller om du er en toppidrettsutøver som ønsker å forbedre prestasjon. 

 

Det som du kan forvente

  • Vi jobber med tøying og bevegelser for hele kroppen, men med størst fokus på lår, korsrygg, skuldrer og hofter.

  • Vi bruker spesiale terapiballer for å løse opp triggerpunkter og myke opp spenning i bindevev. Her går vi systematisk i gjennom hele kroppen, med forskjellig fokus hver uke.

  • Fokus på pustetekniker for å forbedre oksygenopptak og redusere stress.

  • Avspenning for å roe kropp og sjel.​

Det er plass til 4-6 personer per kurs.

Pris:  1900 kr (sett med 4 terapiballer fra Tune Up Fitness er inkludert i prisen)

Nye kurs starter i uke 41.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller påmelding.

RullReset - personlig trening

Her går vi igjennom forskjellige tekniker som vi tilpasser din kropp og dine forutsetninger. Kan kombineres med trening.

 

Pris varierer ut i fra hva mange timer du ønsker.

Eksempel på pris: 5 timer - 2450 kr

Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller timebestilling.

bottom of page