top of page

Sunn og god kyllingsuppe

Veldig fin oppskrift av kyllingsuppe som jeg lager altid når noen er syk eller dårlig hjemme. Også er enkelt å lage den når man skal ha gjester. Det er enkelt å gjøre den enda finere med bare litt kremost.

3-4 kyllingfilé

4 cm av purre

1 paprika (rød)

3-4 hvitløksbåter

1/2 chili (rød)

1 cm ingefær (revet ned)

3-4 ss tomatpuré

2 boks kokosmelk

salt

pepper

litt olje

buljong (hvis ønskelig) grønsaks eller kylling

Kutt kylling ned i små biter og stek i en gryte med litt olje i liten stund. Ha i purre, skal surre litt. Ha nest i hvitløk, paprika, chili og ingefær. La alt surre liten stund. Ha i tomatpuré og kokosmelk. Salt og pepper etter smak. Du kan bruke litt buljong hvis du vil ha mer smak. Supen skal koke i 15 min.

Featured Posts
Nytt på bloggen
Recent Posts
Følg meg gjerne
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page