top of page

Zumba glede


Zumba er en svært løssluppen trenings- og danseform. Det skal ikke inneholde kjempevanskelige bevegelser, og den grunnleggende ideen er at man skal ha det morsomt og le mye mens man gir alt. Koreografien er bygd opp i små biter, slik at man ikke behøver å huske så mye av gangen. Derfor kan alle være med.

Det meste av Zumba-musikken er latinamerikanske rytmer som kan holde hoftene i sving hele natten, i tillegg til andre internationale rytmer. Man kan også danse til annen musikk så lenge det er fart i den. Visse kunstnere er veldig populære når det gjelder Zumba. Det er f.eks. Ricky Martin, Shakira, Daddy Yankee, Pitbull og Jennifer Lopez.

Det er i utgangspunktet ingen kleskode når man skal danse zumba. Man skal bare ha klær som er behagelige og det er plass til å bevege seg i, gjerne i litt farger :-) Man må kunne vri på føttene uten at sitte fast i underlaget, så unngå joggesko. Sko beregnet på aerobic og/eller dans fungerer vanligvis bra.

I Zumba er det plass til alle uansett nivå og alder. Man trenger ikke å se ut eller bevege seg på en bestemt måte for å være med og føle deg som en del av gjengen. Slå deg løs til musikken, og du kan ikke unngå å komme i godt humør :-)

Jeg har Zumbatimer på Miin Helse, Rygge på onsdager. Følg med på min Facebook side, der jeg legger ut alle timer.

Featured Posts
Nytt på bloggen
Recent Posts
Følg meg gjerne
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page