top of page

Gratis online kurs. Mindre sukker - Bedre liv


Mindre sukker - bedre liv. Helt gratis online kurs begynner fredagen 1. september. På 10 dager kutter vi ned på raffinert sukker og prøver oss frem med sunne og gode oppskrifter, mat som hjelper til å kjempe mot søtsuget. Deltakere får 4 eposter fra meg i løpet av de 10 dagene, med oppskrifter, informasjon og innkjøpslister. I tillegg blir det egen gruppe her på Facebook hvor vi kan dele erfaring, oppskrifter, bilder og hjelpe hverandre. Det er ingen krav fra meg om å alle er helt uten sukker disse dagene, jeg har bare den ønsket om å fleste prøver seg litt frem med å kutte litt ned på raffinert sukker. Det er helt opp til deg hva langt du strekker deg her ;-) Til å melde deg på trenger jeg bare navn og epostadresse. Du kan sende meg melding her på facebook, skrive i kommentarfeltet her nedenfor eller sende meg epost til pthafdis@gmail.com. Og husk.....Kurset er helt gratis og uforpliktende ;-)

Håper du blir med :-) <3

Del gjerne med flere, så flere har mulighet til å melde seg på. :-)

Featured Posts
Nytt på bloggen
Recent Posts
Følg meg gjerne
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page